Road to sucess!

2016. augusztus 16. 14:10 - talaca

A TITOK!

Észere vetted már, hogy számtalan ember sokkal lustább, csúnyább, butább, ügyetlenebb mint Te mégis több pénze, szebb autója nagyobb háza, jobb munkája, boldogabb élete van mint neked?

Vajon miért van ez így?

Ezek szerint a sikerhez nem csak jó képességek, szorgalom meg rengeteg munka kell? ...

Kell még valami ... A TITOK!

De mi is az a TITOK?

Eddig azt tanultuk, úgy hittük, hogy az univerzum két dologból áll, anyagból és energiából. A kvantumfizika csak most kezdi feltárni az univerzum igazi arcát és ha tudsz a sorok között olvasni, vele együtt a titkokra is fény derül.

A tudomány fejlődésével mind mélyebbre tudunk betekinteni az anyagi részecskék belsejébe, meglátjuk a mind kisebb részecskéket míg végül eljutunk a kvantumig.

A kvantum szó jelentése "legkisebb" így nem csoda, hogy ezt a nevet kapa hiszen ez az anyagi részecske már nem áll még kisebb részecskékből. De akkor miből áll a kvantum? 

Mivel minden anyagi részecske rezgő mozgást végez a mozgás pedig energia tehát az anyag részecskéket és energiát tartalmaz. Ha pedig a kvantum nem tartalmaz részecskéket akkor marad az energia. Vagyis ha mind mélyebben nézünk bele a minket körülvevő dolgokba a kvantum egyfajta határvonal. Ha a kvantum méreténél kisebb (részletesebb) képet szeretnénk kapni, átkerülünk a "csodák birodalmába". Ugyanis a kvantumnál "részletesebb" vizsgálódás estén már nincs anyag így megszűnik az eddig általunk ismert "reálfizika" és semmi nem úgy viselkedik mint azt a "reálfizikában" megszoktuk hisz az az anyagra vonatkozik és ezen a szinten már nem érvényes. Helyébe lép a kvantumfizika.

De mi köze ennek a boldogsághoz?

Nos a fentiekből kiderül, hogy életünk tárgyai és eseményei mind mind energiából alakulnak ki. Az is bizonyított tény, hogy a gondolataink igen intenzív energiát sugároznak. Azt pedig egy közönséges fésűvel vagy mágnessel is leellenőrizheted, hogy az energiák komoly hatással vannak egymásra. Ezzel el is jutottunk az egyik alapvető természeti törvényhez a vonzás törvényéhez. Vagyis azt vonzod amire éppen gondolsz!

Earl Nightingale: A legfurcsább TITOK ...

Azt éred el amire a

legtöbbször gondolsz!

A szegény szegényedik a gazdag gazdagodik. Mindig az történik veled amit gondolsz, amit hiszel magadról!

Ha folyton azon siránkozol, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb akkor ez így is van. De ha azt gondolod, hogy a tiédhez semmi sem fogható akkor előbb utóbb ez meg is valósul. És ez igaz az életedben mindenre.

Azt kapd amire a leggyakrabban gondolsz!

Így lehet szebb autód, nagyobb házad, boldogabb életed.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://talaca.blog.hu/api/trackback/id/tr9410414404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Road to sucess!
süti beállítások módosítása