Road to sucess!

2016. augusztus 14. 11:33 - talaca

A kétrés-kísérlet ... anyag vagy energia?

A kétrés-kísérlet az átlagember számára is érthető módon tárja fel, hogy az anyag egyszerre anyag és energia is. Miként viselkedik az a megfigyelő (Te) jelenlététől függ. Vagyis az történik amit gondolsz. A tegnap nem olyan mint a ma és a ma nem olyan mint a holnap. Az univerzum folyton átrendezi önmagát a jövő pedig az energiák eloszlásától függ. Azt pedig jelentősen befolyásolod a gondolataiddal. Figyeld csak ...

Ma már bizonyított tény hogy a gondolataid igen nagy energia kisugárzással járnak és jelentősen befolyásolják a körülötted kialakuló energia összetételt.

De itt belép a vonzás törvénye is amely az univerzum legegyszerűbb és (talán éppen ezért) legerősebb törvénye. Csupán annyit állít, hogy a hasonlók vonzzák egymást. Ez esetben a gondolati energiád nagy mennyiségű hasonló energiát vonz köréd ezzel megsokszorozva a gondolataid jövő alakító hatását.

Tehát a gondolataiddal Te befolyásolod, teremted a saját jövődet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://talaca.blog.hu/api/trackback/id/tr6610409240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Road to sucess!
süti beállítások módosítása